Værdier og løfter

Her på siden kan du få et indblik i hvilke kerneværdier og løfter jeg altid arbejder ud fra. Det gør jeg uanset om jeg arbejder 1:1 i mine Online Smerteforløb, om jeg laver online kurser, eller om det er i mine gratis artikler – Eller bare når jeg svarer på den mail du sender mig med et spørgsmål. 

Jeg håber mine 3 værdier og løfter stemmer overens med dine egne værdier.

  • Jeg tror på at alle kan hjælpes – Uanset hvor kompliceret en smerteproblematik du står med
  • Jeg tror på at du allerede har de ressourcer i dig du har brug for. Jeg hjælper dig med at finde de ressourcer frem, så du er i stand til at kunne gøre mere, herunder også at tage ansvaret og kontrollen over eget liv tilbage. 

  • Jeg giver dig altid kun videnskabeligt baseret viden, du kan gøre brug af lige der hvor det er relevant for dig i din hverdag. Om det er hjemme, i sociale sammenhænge, på arbejdet eller bare når du skal sove.