Måske du også kender det fra dig selv?

Det med at have nogle tanker eller ideer i hovedet, som bare bliver ved med at køre rundt og rundt indtil du rent faktisk gør noget ved dem.

Sådan en bustur havde jeg her den anden dag.

Ud af det blå blev jeg ramt af inspiration til en ny artikel jeg skal have skrevet til dig – Og ideerne fossede bare ind!

Og som du måske kan se på billedet, så sad jeg i en bus (som jeg gør hver eneste dag), men det der var anderledes netop den dag, det var at mit tablet, som jeg ellers sidder og skriver på i bussen, var løbet tør for strøm.

Sådan noget plejer jeg ellers at have styr på, men! Hen over natten, hvor jeg selvfølgelig havde husket at sætte den til opladning, der havde jeg så glemt rent faktisk at tænde for kontakten (indsæt klask i panden her) og travl som jeg er om morgenen, så ænsede jeg det ikke, men tog i stedet en totalt død tablet med mig på arbejde.

Og så var gode råd dyre – Er det ikke det man siger?

Nå… Men jeg havde i hvert fald 100 ideer (sådan føltes det i hvert fald) og jeg kunne ikke slippe dem og jeg kunne i hvert fald ikke vente til efter jeg havde fået fri fra arbejde og var kommet hjem igen til at skrive det hele ned. Tænk nu hvis jeg så havde glemt halvdelen (gisp!).

Så løsningen blev:

  1. Tag en folder om rejsegaranti oppe ved buschaufføren
  2. Find den side med mindst mulig skrift på
  3. Kom i gang med at skrive og illustrere de ideer som kom til mig

Selve artiklen kommer på et senere tidspunkt – Faktisk tror jeg mere at formatet bliver en infografic, men det færdige format er jeg ikke blevet enig med mig selv om endnu.

Men jeg synes du lige skulle have et lille indblik i hvordan jeg (også) kan sidde og arbejde – Det er absolut langtfra glamourøst at blive overfaldet af ideer til at hjælpe dig, sådan midt i en bustur.

Underskrift Line Christensen Medeno Online Smerteskole