Få en hjælpende hånd

Har du et spørgsmål som du føler, at du brænder inde med?

Eller har du en udfordring som du tænker jeg kan være behjælpelig med – Så brug formularen nederst på siden her eller send mig en mail på Kontakt@Medeno.dk

Jeg kan f.eks. svare på

  • Spørgsmål (eller kilder) til en af mine artikler

  • Information og kilder til hvor du kan læse mere om bestemte emner inden for smerteområdet

  • Til en vis grad kan jeg svare på spørgsmål, der omhandler dig personligt og dine symptomer / diagnose – Det afhænger af hvilken baggrundsviden du giver mig og hvilke udfordringer du står med. Jeg vil dog altid anbefale dig at konsultere din læge også

  • Jeg svarer som regel inden for 24 timer (med mindre der er ferie eller lignende)

Om Line Christensen Feb. 2019

Minutrådgivning

Gratis viden på Medeno

På Medeno har jeg skrevet en masse (gratis) blog-indlæg / artikler til dig der dagligt lever med smerter (uanset årsag og diagnose) og som gerne vil forstå din krop (og dine smerter) og få en bedre balance i hverdagen.

Mit mål er at give denne nye evidensbaserede viden direkte til dig, så jeg skriver alle mine artikler på en let og forståelig måde – Så ikke noget med en masse smarte fagudtryk som gør dig rundtosset!

Alt viden du finder på Medeno er understøttet af videnskabelige artikler, bøger og de internationalt førende folk inden for smerteområdet. Så du kan roligt læse med og se om også du kan lære noget nyt om netop dine smerter, som du vil kunne bruge til at gøre din hverdag eller dit liv lettere.

(Ps. Forkæl din indre nørd med et kig forbi min Vidensbase hvor du se de videnskabelige artikler, bøger, videoer mm.)