Velkommen til Videns Bloggen

Alt du finder her på Videns Bloggen er baseret på den nyeste smerteteori og alt er derfor evidensbaseret (videnskabeligt bevist). Jeg bestræber mig på at videregive denne nye viden og fremskridt inden for smerteområdet til dig, på så let og forståeligt dansk som overhovedet muligt – Og hvor jeg kan komme afsted med det, så får du også min dårlige humor at se.

For selvom dine smerter er komplekse – Så betyder det ikke at de er svære at forstå.

Alle kan forstå smerteteori, det handler bare om hvordan det bliver fortalt. Så når dine øre er ved at falde af når du igen, igen skal høre på latin (bogstaveligt talt), så tag et kig herind og forstå hvad der bliver snakket om.

Du kan finde de oprindelige kilder til mine tekster på min Vidensbase, så hvis du også har en nørd gemt i dig, så kig forbi.

Jeg udgiver en ny artikel den første tirsdag i hver måned, så følg med her eller tag den nemme løsning og følg Medenos Facebookside.

Videns Bloggen på Medeno

Jeg udgiver en ny artikel den første tirsdag i hver måned 

Få en dybere forståelse af dine smerter 

Jeg har gjort det nemt for dig at finde frem til det du leder efter.
Du kan enten vælge en kategori herunder eller du kan kigge ned af siden og blive inspireret til det næste skridt i din forståelse af dine smerter.

Grundlæggende viden om dine smerter
Når smerter ikke skal stoppe dig
Når du skal have behandling for dine smerter
Viden til dig med CRPS

Grundlæggende viden om dine smerter

  • Pas på med hvad du tror på

Pas på med hvad du tror på!

Jeg er helt sikker på at du ved hvordan sundhedsprofessionelle kan bruge mere eller mindre – lad os kalde det ”farverigt” sprog til at forklare og fortælle hvad DE mener er ”problemet” i din [...]

Forstå og forklar dine smerter

  • Smerter er smerter. Punktum

Smerter er smerter. Punktum.

Er du nogensinde blevet mødt af en lidt mistroisk mine fra personen over for dig, når du har fortalt om dine smerter? Har du prøvet, at få stillet spørgsmålstegn ved om du nu "i virkeligheden [...]

Når smerter ikke skal stoppe dig

Når du skal have behandling for dine smerter

  • Sådan kan dine smerter måles

Sådan kan dine smerter måles

Tænker du også nogle gange at dit liv ville være meget lettere, hvis bare lægen, fysioterapeuten mm. bare kunne MÆRKE dine smerter, som du selv kan? Så behøvede du aldrig mere forklare dine smerter [...]

Viden til dig med CRPS